Omställning

2014-08-28 / 14:13:08
Mycket som händer här framöver.. Både bra och mindre bra saker. 

Tankar..

2014-08-22 / 09:44:31
I onsdags var det dags - Ofelias allra första skoldag. Vilken spänd liten tös vi hade här hemma, trots två nätter med ont i öronen. Fröknarna ville att föräldrarna skulle närvara under välkomnandet och uppropet. När det var dags att gå ville Ofelia inte släppa oss och strax innan vi vinkade av henne började hon att gråta. Inte alls är likt henne, så jag förstod att hon inte var helt okej. Alex åkte till jobbet och jag tog mig ut på en PW. Strax efter att jag kommit in, ringer fröken och berättar att Ofelia var hängig men att det inte var så farligt. Jag fick prata med Ofelia och hörde paniken i hennes röst, att "mamma, snälla kom". Fröken berättade att vi får göra som vi ville. Men jag hörde på Ofelia att hon verkligen ville att jag skulle komma. 

När jag kom upp på skolgården kom fröken och mötte mig. Hon mena lite på att det var spel för galleriet, att det var första dagen, hon var nervös. Hon sa att när dom tittade bort lekte Ofelia. Visst, tänkte jag, hon kanske bara ville ha mig där? Ofelia kom till mig och ville verkligen åka hem, för hon mådde inge bra. På vägen till skolan passade jag på att ringa doktorn ang Ofelias öron, så efter att jag hämtat Ofelia åkte vi dit.

Det visade sig att Ofelia hade kraftig öroninflammation på båda öronen, samt en början på en lunginflammation. Så det blir penicillin 3 ggr/ dagen i 10 dagar. Ofelia blev hemma igår för att ta igen sig. Men idag, fredag, är hon tillbaka i skolan.

Det gör ont i mitt hjärta att fröknarna misstrodde henne. Men förhoppningsvis går det bra idag och att dom får henne att tänka på annat. Min stora tjej ❤️

Jag och Noel är lediga idag. Det känns tomt och konstigt att Ofelia inte kommer att vara med oss, dessa lediga dagar i veckorna. Nu går hon måndag - fre. Jag och Noel ska roa oss med Johanna och Eddie idag. Sen ska vi åka och shoppa lite kläder till Ofelia. Vår stora tjej ❤️
Sensommarkväll

2014-08-10 / 22:06:47
Godkväll på er. Hur mår ni?

Ikväll när vi satt ute fick jag en sån där riktig höstkänsla i kroppen. Inget mysigt alls. Tillbaka till verklighet och ett uppvaknade - att sommarbubblan är på väg att spricka. Jag har en vecka kvar på min semester och den ska jag verkligen ta vara på. Har dock en hel drös med roligheter framför oss, så på någotvis infinner sig fjärilarna i magen ändå. 
Legday

2014-08-06 / 09:50:22
Godmorgon på er.

Klockan stod på 6:45 i morse, för att köra slut på benen på gymet. Å svettigt, det blev det! Jag är som effektivast på förmiddagen, helt klart. Nu är det bara att ladda om för.... en dag på stranden, underbart!! 
Svensk sommar ❤️

2014-08-05 / 21:58:28
Alltså - Dessa sommarkvällar!! Man kan inte annat än att älska allt just nu. Sommaren är den bästa årstiden! När barnen har gått klart skolan så skulle jag vilja flytta från Sverige under vinterhalvåret. Bara bo i Sverige mellan maj - sep. Gah. Min dröm ❤️

En pw dessa ljumma sommarkvällar är ett måste!

Long time

2014-08-05 / 16:50:08
Hej på er ❤️

Det finns några trogna rackare som hänger sig kvar på bloggen, med ett järngrepp ;) Ni är ju fantastiska

Vi har kommit hem från Leksand Sommarland idag. Har haft en helt fantastisk minisemester med sambo, barn & bror. Dock är campinglivet inget för mig riktigt. Jag har lite svårt för sånt där? Tacka vet jag hotell. Jag blir även grymt rastlös, så två dagar i Leksand och en natt i stuga var lite lagom. Men som sagt, vi har haft det riktigt kul - både vuxna och barn. Imorgon tar vi en dag på hemmaplan sen på torsdag åker vi ner till Norrköping.

RSS 2.0