God Jul

2014-12-24 / 13:04:33
Hej!

Tänk att allt slutade gott iallafall? Mattekursen är äntligen över. Jag är klar, å jag klarade den. Den känslan. Min sambo överraskade mig två dagar efter med julshopping, nattbio och övernattning på hotell ❤️ Han ordnade barnvakt och fixade så att jag fick ledigt i från jobbet. Allt utan min vetskap. Hur jäklarihelvete underbar sambo har jag inte? Glädjetårarna rann kan jag säga.

Idag är det julafton. Barnen fick, som varje år, ett paket på morgonen - som dom nu sitter och leker med fridfullt ❤️ Jag har tydligen också varit väldigt väldigt snäll i år. Min sambo kan det här med överraskningar han. 

Vill önska er en riktigt God Jul. Julen är barnens tid. Ha det i tanken. Va rädda om varandra.

Puss!


Ett utav mina paket. Det rosa paketet. Från min favoritbutik 💕


Bara en vecka kvar

2014-12-15 / 21:34:26
Nu trillar vi in på sista veckan för matematiken denna termin. Sen kommer ni höra mer av mig! Håll tummarna att det slutar väl ;) 
Godmorgon måndag ❤️

2014-12-08 / 08:05:00
Godmorgon. Hoppas ni har sovit gott. Varje måndag börjar Ofelia 8:40 istället för 8:00 så om jag inte börjar kl 7:00 så startar vi oftast våra veckor med en sovmorgon. För vissa utav er kanske inte att vakna kl 7 är sovmorgon, men det är de baskeme här hemma :) 
 
Idag måndag är det plugg från morgon till kväll. Då Noel är hemma idag så får det bli träning hemma, vilket inte riktigt är min grej men man får göra undantag dagar som denna. 
 
 
Bara två veckor kvar nu av matten. Kämpa!2 advent

2014-12-07 / 21:17:21
Godkväll.
 
Den här helgen har jag och Alexander fått mycket gjort här hemma. Ni vet sånt där som är skittråkigt och som man alltid skjuter på. Vi har rensat och städat ur pannrummet och kontoret, samt att vi har köpt en hel binge med förvaringslådor. Så nu är det bara att fylla - å trava.
 
Vi har blivit bortskämda den här helgen med att blivit bortbjudna på middag både i lördags och idag. Det har varit en bra helg utan stress. Å bara varit 100% med min familj.
 
Kommmande två veckor kommer att bli helt sinnesjuka, så ni får nog räkna med lite frånvaro både här i bloggen. Det är prov, jobb, inför prov, lucia firanden, möten ( åkerkommer om det senare ), ännu mer jobb, jag ska fixa naglarna, inför prov två dagar, nationellt prov, jobb, frisörbesök... Där emellan ska jag vara mamma och sambo, samt hinna med min träning. Ja ja ja ni hajar. Fullt upp till öronen :)
 
Nu checkar jag ut för idag. Har precis avverkat några timmar matte och nu blir det nedvarvning i soffan innan läggdags. Godnatt. 
 
 
 


Godkväll

Äntligen helg

2014-12-06 / 08:38:25
Här sitter jag.
Ensam vid frukostbordet. Det är inte det att jag inte har haft sällskap, för det har jag. Men jag är nog den enda i familjen som tycker att frukosten är det bästa målet på hela dagen. Jag äter sakta, sitter länge och kommer in i någon slags.. Koma? Familjen har ledsnat för länge sedan och sitter otåligt och väntar in julkalendern, medan jag har åtminstone MINST 1 ägg kvar att äta. Å kaffet har jag inte ens börjat med.


Så nej. En flottig snygg frukostbild tagen i det perfekta ljuset kan ni inte räkna med här ;)

Godmorgon på er!


Hoppas vi får sova

2014-12-02 / 20:41:08
Titta vem jag har brevid mig ikväll :) En liten fis som inte vill sova. Som vanligt. Inte sova, inte äta. Vad händer med honom? Klockan ringer 5:00. Jag hoppas att jag slipper titta på julkalendern, Bortspolad och Modig i natt och att han somnar snart - å sover till klockan ringer imorgon.

Godnatt till er ❤️

Livet atm

2014-12-02 / 09:24:53
Hej, hur mår du?

Mitt liv just nu.. Jag skulle bara vilja ta in på ett hotell, unna mig massage eller kanske en ansiktsbehandling? Bara få koppla av. Det är högtryck på jobbet, å det är slutspurten på matten, jag är vaken om nätterna med Noel då han inte sover längre. Det ska skjutsas och hämtas, det är ledighetslappar som ska in, min träning blir helt enkelt aldrig av. Aptiten är som bortblåst och jag känner mig som världens sämsta mamma just nu. Noel vaknade kl 00:00 i natt och somnade 3:30. Min klocka ringde 6:00. Jag och Noel blir hemma idag, men det finns ingen tid att vila då jag måste plugga. 

Därav dålig uppdatering här och jag hoppas innerligt att vänner och familjer förstår att jag är rätt off just nu. 

Om en timme ska jag ta med Noel på en promenad. Rensa huvudet lite.. Förhoppningsvis återkommer jag mindre stressad :)


RSS 2.0