Världens bästa bror ❤️

2014-11-30 / 19:17:00
Mycket jobbet den här helgen, men den har varit helt fantastisk. Min bror har varit här från tors - sön. Nu har han precis åkt och tomheten som infinner sig just nu är totalt obeskrivlig. Vad vi saknar honom ❤️ 
 
Nu vill jag bara spola fram till den 20 december, så att vi ses igen.
 

VAB

2014-11-28 / 12:02:00
Hej du.
 
Det har varit fullt upp här med jobb, plugg och sjukt barn. Noel har åkt på en sjuhelsikes förstoppning som inte vill ge med sig. Vi tar en dag hemma och återhämtar oss efter omständigheterna. Noel sover så jag fick tid att lämna in veckans matteuppgift. Men nu tänker även jag krypa ner under täcket och lägga mig hos Noel en stund innan det är dags att hämta Ofelia från skolan. 
 
Hoppas ni alla får en fin fredag ❤️ 
 
 
 

Yes!

2014-11-25 / 20:10:13
Fick precis tillbaka resultatet på matteprovet som jag gjorde idag och jag klarade även detta prov, puh! Sån lättnad. Nu är det 2 veckor kvar tills prov 3 sen veckan därpå är det nationella. Bara tre veckor kvar nu!För första gången

2014-11-24 / 10:32:23
Under mina 28 år har jag aldrig, aldrig aldrig försovit mig. Inte mer än att jag glömt ställt klockan men likförbannat vaknat 5 min efter den skulle ha ringt. Men i fredags..
 
Jag vaknar av att Noel väcker mig. Tittar till på klockan och ni vet när man tittar till två, tre gånger på klockan och bara " vilken dag är det..?", "är jag ledig?", "Eller? När börjar jag?" Och sen, som en blixt från klar himmel inser jag att HELSIKE! Jag börjar om TJUGO MINUTER! Jag skulle ha lämnat Noel för 10 min sen och Ofelia NU. Vad händer!? Jag bara flyger upp i ren jäkla panik, jag bara skakar och vet inte vart jag ska börja någonstans, men som tur var kunde Alexander skjutsa Ofelia så jag behövde bara ta Noel. Hopp i bilen utan frukost och matlåda. Katastrof. Men 7:10 stod jag på jobbet, bara 10 min sen, men ack så slut jag var under dagen. Hela dagen blev helt fel.
 
Nä, detta vill jag gärna slippa uppleva igen. Det värsta var att jag hade ställt klockan, men har tydligen stängt av den i sömnen. Jag behövde tydligen min skönhetssömn haha! ;)

Måndag

2014-11-24 / 09:17:30
Godmorgon. Hoppas du har sovit gott. Hela familjen sov till 7:30 idag. Tror vi alla fyra behövde det. Jag och barnen är lediga tillsammans idag så både skola och dagis är stängt. Jag har dock lite matte att göra då det är prov imorgon, annars ska jag försöka ta vara på den här dagen så mycket som möjligt. Inte varje dag vi får ha Ofelia hemma med oss ❤️


Hussökande..

2014-11-23 / 20:35:54
Jag vill flytta! Vi vill flytta! Bygga nytt? Ja, men då blir det antagligen ut på landet igen då det inte finns tomter till salu i centrala Norrtälje och anledningen till att vi vill flytta är pga att vi vill in till stan. Renoveringsobjekt? Mycket jobb men då kommer vi åtminstone in till stan. Drömmen är ju ett nybygge i centrum. Men man kan inte få allt. Vi har varit på några visningar, men då vi älskar vårt hus så måste det nya huset vara "The one". En visning till väntas i veckan. Ett hus Alex har fallit pladask för. Vi får se. Men jag vill flytta NU.
Toppen lördagen!

2014-11-23 / 18:24:13
Eller vilken gårdag! Var ute och åt med jobbet. Ni vet, jag har sånna där underbara kollegor som bara fyller än med energi ❤️ Man kan liksom inte ha tråkigt? Alex, min bästa killkompis och en nära vän + pojkvän mötte upp oss sen, så det blev en helkväll 😃 Nu får det dock bli lugnt ett tag här framöver. Det har varit födelsedagsfiranden, middagar, släktträffar etc - riktigt fullspäckade helger med andra ord. När man även jobbar varannan helg så uppskattar man sin lediga helg på ett helt annat sätt. Så, nu får det bli lugnt med festligheterna på ett tag.Denna söndag kväll kommer att bestå av Morran & Tobias + Ben & Jerry's! 

Äntligen lördag

2014-11-22 / 08:42:05
Godmorgon ❤️

Sitter i soffan med en kopp kaffe framför Nyhetsmorgon. Barnen leker helt underbart med varandra och jag har tänt ljus i hela huset. Ingen stress, inga måsten. Äntligen lördag. Denna känsla som infinner sig just nu är obeskrivlig. Jag behöver det här. 
Usch vilken hemsk dag

2014-11-21 / 17:16:17
Denna dag startade i panik. Berättar lite mer om det sen, nu ska jag dra täcket över huvudet någon timme innan mina bästa vänner trillar in genom dörren.. 

JAG DÖÖÖÖR

2014-11-19 / 21:51:00
Har ni sett det senaste avsnittet av SoA? Amen jag dööööööööööööööööör! Ni som följer serien hajar ju. Efter 7 säsonger tillsammans så känner man ju dom här grabbarna? SÅ sjukt att man kan känna så stark för en serie :) Ha. Bara TVÅ avsnitt kvar nu. Längtar redan till nästa onsdag! 
 


"Gemma knows every truth behind every lie inside every secret.  She's the gatekeeper"Eat work study, repeat

2014-11-19 / 19:36:00
Hej du.
 
Hur har dagen varit? Jag har jobbat från 7-16 och sedan dess har jag suttit med näsan i matteboken och framför datorn. Fick välja bort både träning och shopping.. Det gäller att prioritera. Det om något har jag fått lära mig under denna tid. 
 
Ofelia sover hos sin mormor ikväll. Nu börjar ju Noel bli så pass stor så han vill ju också börja sova hos mormor, själv. Dom senaste gångerna har Noel blivit väldigt ledsen, så för att han också ska få lite "vardagslyx" denna onsdag så får han ligga och titta på film inne i sitt rum innan han ska sova. Tror ni han är nöjd? ^^
 
Nu ska jag fortsätta med mitt. Alex kommer hem med lite Cola zero till mig om en stund, sen lite senare är det äntligen dags för Sons of Anarchy! 
 
Ja, jag är så sliten som jag ser ut på bilden..Keep on dreaming!

2014-11-17 / 23:07:25
Godkväll.

Jag kom hem från jobbet för ca 2 timmar sedan och har nu lyckats komma i kapp på Sons of anarchy, samt tittat på senaste avsnittet av The Walking dead. Dessa två och Gossip Girl är mina absoluta favoritserier, alla kategorier. Drömde om zombies här om natten å mitt i all action ringer väckarklockan! Jag vaknar och känner bara "naaaaaj!!". Så jag ställer om klockan, lägger mig ner och tänker intensivt på där drömmen slutade och vet ni? Jag fortsätter där drömmen slutade innan jag blev väckt! Ah så jäkla coolt! Jag kunde alltså fortsätta drömma om mina zombiesar, mmhmm.. ❤️Time to get serious

2014-11-17 / 13:22:11


Jag har äntligen införskaffat batterier till min pulsklocka. Nu är det dags att räkna kalorier på allvar igen. Upplägget fram till sommaren är klart, med 8 veckors intervaller och sista 7 veckorna innan sommaren blir det finslipning, precis som i somras. Är supertaggad! Har levt gött här i ett par månader nu, så nu är det dags. Snart är det sommar! ;) 

Under all kritik!

2014-11-17 / 10:23:00
 
 
Det värsta jag vet, är när man som kund blir illa bemött och att personen i fråga sedan påstår att jag ljuger. Jag ska berätta lite snabbt vad som har hänt.
 
I fredags skulle jag skjutsa barnen till skola och dagis. Jag kör ut och hamnar en bit bakom min granne. Uppe i backen kommer sopbilen som då kör åt sidan för att släppa förbi grannen. Jag kör på jag med, då jag tänker att han stannar väl kvar där och väntar in mig? Jag låg kanske 100 meter efter grannen. Men nej. Han kastar sig ut och kör 20 meter till nästa sopkärl. Jaha, tänker jag som då snällt får backa tillbaka till vår uppfart. Sopkillen hoppar sedan in i bilen och kör i full jäkla kareta mot oss, så jag blir lite osäker och backar ännu mer. När han är så pass nära oss utan att ha bromsat in så skriker Ofelia i baksätet "han kommer köra på oss mamma!" men meterna innan oss så kastar han sig in på vår uppfart och släpper förbi oss. "Vilken idiot!" tänker jag och tittar på honom. 
 
Inget mer med det sen. Efter att jag har släppt av Ofelia kommer jag på att jag glömt min matlåda, så innan jag lämnar Noel åker vi hem och då möts jag av att vår soptunna som för övrigt står i ett skjul - står nu mitt ute på parkeringen och 4 soppåsar ligger kvar i skjulet. Hela händelsen var helt oacceptabel.
 
Nu till det värsta.
 
Jag mejlar till renhållningen här i Norrtälje och får idag ett återkopplande svar från driftledaren på Sita. Hon påstår att jag mer eller mindre ljuger. Jag är så arg just nu att jag inte kan svara på mejlet för då skriver jag bara dumt. Hon påstår att hennes chafför omöjligt har kunnat kommit upp i höga hastigheter på vår väg då det handlar om 70 meter. Eh. Snarare 200 meter och NEJ det är inte omöjligt för en sopbil att komma upp i 60km / h i en nedförsbacke som är 200 meter lång. Samt att hon påstår att han har lappat oss flera gånger för att skjulet måste bort. Huh?! Dom har lappat oss EN gång å det var när dom hade sönder vår soptunna, kastade  bort locket i diket och påstod att vi måste laga den.
 
Jag önskar att tanten uppe på Sita hade behandlat mitt ärende med respekt. Vi är ändå deras kunder. Jag har jobbat ganska länge inom service och detta är emot alla mina principer. 
 
update:
Alexander ringde sedan till den här "Helena" på Sita som påstår att detta var hennes bästa chaufför och han "skulle aaaaldrig göra något sådant". Hon tryckte hela tiden på att han inte kan komma upp i höga hastigheter på 70 meter. Alex välkomnade henne plus chaufför ut hit så kan vi mäta! 
 
*dooh!*
 
 
 

Godmorgon måndag

2014-11-17 / 08:01:00
Många har måndagsångest, men inte jag ^^ Jag kan känna lite - "äntligen måndag!". Kanske beror på att jag har jobbat helg. Trots jobbhelg har både fredag, lördag och söndag varit fullspäckade! :) Precis som jag vill ha det. Nu har vi en ny vecka framför oss som är minst lika fullspäckad. 
 
Idag dock väntas pluggg fram till kl 16, då jag börjar jobba. Hoppas på att kunna klämma in min träning någon gång under dagen. Så, mindre kul måndag men desto bättre dagar väntar :) Om en vecka är det prov också, så denna vecka ska jag även försöka få in lite extra pluggtimmar. Några utav er undrade vad jag ska plugga till framöver och tanken är att jag ska söka till Socionomutbilningen i höst!
 
 
 
Oj. vilken dålig bildkvalite. Frukosten ser inte ett dugg lockande ut haha! Men detta är en utav mina favoritfrukostar. Jag står mig så bra på detta. 

Bara jag vaken..

2014-11-14 / 23:48:00
Hej du.
 
Min vän Anders gick precis. Vi har suttit och garvat läppen av oss till "Morran och ¨Tobias". Har ni sett? Med Robert Gustavsson och Johan Rehnborg. Bästa kombon om ni frågar mig.
 
När jag kom hem från jobbet hade Alex städat och fyllt huset med tända ljus. Att komma hem till ett städat hem slår alla rosbuketter ( min favorit blomma! ) i världen ❤️ Han är världens bästa.
 
Morran och Tobias! Alltså. Ord saknas
 Vi drog till Ullared

2014-11-14 / 13:47:00
Har ni varit i Ullared, Gekås? Jag tror vi har skapat en liten tradition. Jag, Alex och min bror var ner förra året och hade så förbannat kul ( vilket vi iof oftast har ), så vi drog ner i år igen! Precis som förra året blev vi klara med alla julklappar till barnen. Självklart kommer en och en annan leksak dimpa ner innan julafton, men nu kan man mer gå och ströhandla å inte panikhandla. Riktigt skönt!
 
Förra året syntes inte en skymt av Ola Conny och Morgan. Detta var det närmsta vi kom haha! Men i år, stod dom och skrev autografer!! Skämskudde på den. Nej, vi ställde oss inte i kön för att få en autograf..
 
 
 
Ni som inte har varit där, kan jag varmt rekomendera att åka dit. Dock inte löningshelger eller närmare jul. Då kommer ni garanterat uppleva kön som visas på tv. Se till att vara vid öppning mellan kl 9-11 kommer dom flesta busslassen ner å då får man hålla i hatten! 
 

New York

2014-11-14 / 11:31:00
Min pappa befinner sig just nu i New York med sin sambo. Efter ett samtal med honom väcktes ett ännu större behov av att åka dit. Jag satt och pratade om det med min bästa vän igår. Visst, all cred till solsemester. Dessa får mig verkligen att koppla av. Men det känns som att man har gjort det där nu? Grekland, Spanien, Turkiet - same same. Samma standard. Det luktar likadant. All mat är mer eller mindre lika (förutom att dom har olika namn) Nästa år skulle jag vilja åka på en resa medd UPPLEVELSE i fokus. Jag vill upptäcka mer, jag vill se mer! Inte ett All Inclusive-hotell på en strand.. dit kan jag åka när som helst. Jag vill åka till New York. Det är den enda staden jag har sånt fruktansvärt sug efter. Antingen tar jag och Alex en långweekend utan barn, eller så väntar vi tills barnen blir äldre. Eller hur? Jag kan iof inte vara utan barnen mer än 24 timmar så antar att min dröm kommer få några år till framöver..
 
Ser framemot när pappa och dom kommer hem. Jag vill höra om ALLT!
 
 
Ground zero är verkligen något jag vill se!
 
 

Fredag

2014-11-14 / 08:59:26
Godmorgon.

Sitter i skrivande stund i skolan. Blir en fullspäckad dag då det ena byter av det andra. Först nu, skola. Sen träning, hämtning av barn, vänta in Alex, sen åka och jobba. Avslutar fredagen med att min fina vän Anders kommer över till oss. 

Var med om en sak i alldeles nyss som fick mig att bli riktigt förbannad!  Berättar mer om det senare för nu vankas det lektion! 
Klick!

2014-11-13 / 18:12:00
Klickade hem dessa igår. Det slog mig att jag inte har några snygga högklack alls ( enlig min mening, inte Alex´s ), förutom pumps. Å det känns ju lite kallt nu. Knatar ju runt i mina primeboots och nike oftast. Dessutom vankas det "julbord" med jobbet om två helger å då skulle dessa sitta som ett smäck på min 36or.Tillbaka till skolbänken!

2014-11-13 / 16:16:00
Okej.
 
Det är dags att jag gör ett försök och återupptar bloggandet känner jag. Vi har en mörk period ( årstidsmässigt ) framför oss. Så jag ska försöka leta och samla ihop lite ljusklimpar här i bloggen, denna dystra och mörka årstid.
 
Så. Vad gör ni? Hur mår ni? :)
Vet ni vad jag gör? Just nu jobbar jag halvtid och... PLUGGAR halvtid! Om jag ska vara ärlig, så trodde jag aldrig att jag skulle sätta mig i skolbänken igen. What so ever. Men här sitter jag. Det är t.o.m så att jag hoppar över att träna när jag känner att jag behöver lägga lite extra tid på matematiken. Klapp på axeln till mig.
 
Så ni kan ju gissa vad jag gör i skrivande stund? ;)
 
 

RSS 2.0