I kärlekens tecken 150815

2015-08-17 / 12:57:19
Jag avslutade min 3 veckors semester med att gå på bröllop. En vän som jag känt sedan jag var 13 år gifte sig med sin äkta hälft. Det var en sån underbar dag och jag är så lycklig över att vi fick vara med på er dag ❤️ Vilket bröllop! Å inte nog med det - alla tjejer var samlade igen. Kärlek. 

Vardag & rutiner

2015-08-17 / 06:28:01
Att vakna en timme innan klockan, PIGG  dessutom, är väl ett gott tecken på att man är redo för vardag och rutiner igen. Kickar igång denna måndag med gröt, kaffe och Nyhetsmorgon!


Får se hur kaxig jag är ikväll när jag slutar.. 


Liten fis

2015-08-16 / 22:32:18
"Mamma!", hör jag Noel ropa. Sedan tassar han in till oss och kryper upp brevid mig och säger "jag älskar dig".

Då har man ju inte mage att bära tillbaka honom till sitt rum. Fina lilla älskade unge ❤️
Landat

2015-08-16 / 20:38:00
Hej!
 
Mycket har hänt på sedan sist.
 
Den 24 april gav vi ifrån oss nycklarna till huset i Malsta.
Vi fick mellanlanda i min mammas 2a under ca 4 veckor. Det var jobbiga veckor. Vi levde i kartonger, jag hade slutspurten på matten, sambo jobbade från 6-17 för att sedan åka upp till nya huset för att fortsätta där. Noel började sova på förskolan igen och livet gick ut på att försöka ta sig genom dagen. Jag trappade ner på träningen och stängde ut omvärlden. Bristningsgränsen var bara bakom hörnet. Någonstans måste jag presetera. Vara en bra mamma för mina barn. Å en bra sambo. Att ha ett rent hus har alltid varit en stor prio för mig. Det blev också min börda. När vi landat i huset och jag hade precis hade klarat matten åkte jag och Alexander på någon hejdundran influensa. Jag tror jag aldrig i mitt vuxna liv, varit så sjuk! Allt kom liksom ikapp oss då.
 
Som min chef sa när jag inte längre kunde le på jobbet "du kanske behöver semester, Erica". Och 1,5 vecka senare klev jag på mina tre veckors semester å i skrivande stund sätter vi punkt för även denna sommar. Vi har haft en riktigt riktigt bra och händelserik semester ihop, jag & min familj.
 
Där har ni en snabb liten sammafattning utav våren 2015. I väldigt korta drag. Och om 3,5 vecka befinner vi oss i Turkiet med människorna som har funnits för oss under den tuffa tiden.

RSS 2.0