Å vad händer?

2015-02-18 / 14:44:37
Nytt träningsupplägg etc och vad händer?
 
Jag åker på "yttre hörselgångsinflamation"! Har ni hört något så larvigt? Får spruta kortison i öronen 2 gånger om dagen, vilket både svider och bränner så det är lättare sagt än gjort. Hade feber igår på em så tog mig en behövlig vilodag vilket jag även gjorde idag, på min sambos order.
 
 
Nu väntar vi ut det här då..

Nytt träningsupplägg

2015-02-16 / 17:53:00
Började dagen med ett ryggpass på mitt gym, därefter åkte jag ner till Nordic Wellness för ca 2,5 timmes ännu mer träning med min vapendragare Jenny. Är det någon som kan klämma fram min sista ork & kraft är det hon. Vi körde maxträning för att se hur jag ligger till, sen ska hon lägga upp ett 6 veckorsprogram och sen, var 6e vecka är det ett nytt program som gäller och jag är så jävla taggad!! Hon har fått mig att tro och satsa på mig själv  igen. 100kg x 30kg i liggande benpress - vart fanken kom det ifrån? Hon påstår att jag är starkare än jag tror, å jag börjar nog tro henne ;). Hur som helst är jag supertaggad infför dessa kommande månader. Jag ÄLSKAR styrketräning. Jag älskar vad den gör med min kropp och jag ÄLSKAR att se hur jag blir starkare.
 
Apropå starkare. Den 2-3 maj ska jag, Alex, Andreas ( som själv ska upp på scen lite längre fram i år) och Jenny på Tyngre Classic. Några inspirationskällor som både jag och Alex har följt ska upp på scen och det ska bli så kul att få se dom! 
 Alla ❤️ Dag

2015-02-14 / 09:13:00
Godmorgon på er.
 
Imorse vid frukostbordet fick Ofelia och Noel en varsin alla hjärtans dagpresent av oss. Vi brukar inte lägga så stor vikt på Alla hjärtans dag, men det har varit stor fokus på just denna dag i Ofelias skola så jag tyckte att den var en söt liten grej bara sådär ändå. Jag och Alex brukar skaffa barnvakt och sedan göra något vi vanligtvis inte bara kan göra annars, som tex gå på bio. Kvalitetstid ❤️ 
 
Öppnade dock kylskåpet till det här! Min abosluta favoritdryck Nocco Bcaa. Å eftersom jag inte är en sån där "blomtjej" så slår det här ALLA blommor i världen ;)
 
 

Cardio

2015-02-13 / 16:06:11
Precis hemkommen från gymmet efter 40 min intervaller på bandet. Å det värsta var att jag hade betydligt mer å ge men avslutade pga tristess. Jag tycker bättre om att springa / göra intervaller ute i spåret än på ett band i en lokal.

Nu blir det middag! 


Målet nu är att minska på underhudsfettet och behålla / bygga muskler. Deffen är inte igång riktigt men jag har smygstartat lite. Konturerna ska fram. Målet är att slå förra sommarens mål ;) 


Fika på skolan

2015-02-13 / 11:18:05
Imorse var det Alla hjärtans dag-fika på Ofelias skola. Barnen sjöng och bjöd på fika. Så mysiga ❤️ Därefter åkte jag och Noel och handlade å nu har vi kommit hem och tagit HELG! Så skönt. Lite lunch i magen sen blir det någon timme i soffan innan det är dags att hämta Ofelia.
Fredagen den 13e

2015-02-13 / 09:04:00
Hej på er.
 
Idag är det ju fredagen den 13e. Är ni skrockfulla? Jag och Julia satt och pratade om det igår och hon passar sig för att tex lägga nycklar på bordet, gå under en stege, 7års olycka om man har sönder en spegel osv. Jag är inte skrockfull alls. Jag har tom flygit på självaste fredagen den 13e ( okej, visste inte om det när vi boka utan det slog mig ju närmre dagen vi kom ). Å jag är sådär fruktansvärt flygrädd att jag går på lugnande även dagar innan vi ska flyga, haha! Larv larv. Min mormor är jätte skrockfull. När hon ser att jag är påväg att lägga nycklarna på bordet kör hon någon form av rugbytackling mot mig - i slowmotion.. för att sedan slå nycklarna ur händerna på mig så att dom flyger ner på golvet istället. 
 
Appropå det..
 
 Den där chiapuddingen..

2015-02-12 / 07:20:24
Såg fram emot min chiapudding-frukost när jag vaknade. Vad jag tyckte? Om vi säger såhär; Chiapudding är inget i min smak. Alldeles för slajmig konsistens och den var otroligt smaklöst. Riktig besvikelse. Nej, tacka vet jag min havregrynsgröt och två ägg! 


Chiapudding

2015-02-11 / 22:16:34
Många skriver och instagrammar om den här chiapuddingen / chiagröten. Chia är rikt på både fiber och omega 3. Jag är ju såklart lite nyfiken på den här puddingen så gjorde i ordningen en nu ikväll som ska stå över natten och klar lagom till frukosten imorgon. 
Den är tillbaka

2015-02-11 / 18:40:00
Jag är så lycklig just nu. 

Min motivation till träningen är tillbaka igen. Den har inte varit på topp den senaste tiden. Jag har åkt upp till gymmet, absolut - men det har inte varit vad det en gång va. Tills nu. BAM! Idag var det rumpa och baksida lår på schemat med den här donnan: 


Direkt efter tog jag mig hem, käkade 5 ägg och sedan drog jag ut på en 50 min pw. Enbart vädersyfte ( okej, lite träningssyfte med ). Dom senaste dagarna har det verkligen känts att vi går mot ljusare tider. Solen skiner å det bästa av allt.. den värmer ❤️ Imorgon står rygg på schemat med min bästa gymkrigare Jenny. Hon som har fått min motivation tillbaka. 8 år

2015-02-06 / 09:42:00
 
Jag saknar min barndomsvän, Carolin.
 
 
Det går inte en dag utan att hon är i mina tankar. Idag är det 8 år sedan hon flög till änglarna. 8 år har passerat och denna dag känns fortfarande extremt tung och känsloladdad. Det är som dom säger.. "sorgen försvinner aldrig, man lär sig leva med den". Det blir en del av ens liv. Carolin var min bästa vän under så många många år. Då hennes familj flyttade till Täby bodde hon en period hos oss för att gå klart skolan - Vi blev som syskon. Systrar ❤️ När jag tänker på min barndom och uppväxt finns hon med. I varje tanke, i stortsätt varje bild. Där är hon. Carolin. 
 
4 juli var vår dag - "Bästisdagen". Jag kommer ihåg hur vi skrev lappar med alla månader och datumen 1-31. Sen drog vi två och det blev den 4 juli. Vi ville ha en dag då vi firade att vi hade varandra. Och det där höll vi stenhårt på. Det var vår dag. Och alla vår låtar? Det finns många låtar jag fortfarande inte klarar av att lyssna på. Då brister hjärtat. Låtar som har så mycket fina minnen bakom sig. 
 
Jag vill så gärna tacka dig. Tacka dig för att du kom in i mitt liv. För att du var min andra halva under så många år. Att jag inte hann säga det till dig är något som jag kommer får bära med mig resten av mitt liv. Men på något sätt så tror jag och hoppas att du visste det. Under dessa 8 år har jag fått se det från ett annat perspektiv - att jag kan skatta mig lycklig som fick ha dig i mitt liv under alla dessa år. Den korta tid du var på jorden så var ändå ett av dina kall att komma in i mitt liv. Att veta det gör mig lycklig.
 
Idag går mina tankar lite extra, mer än vanligt, till din underbara familj. Den styrka jag har, sänder jag dom och jag hoppas du är där och ger dom ännu mer. Dom behöver det. 
 
 
Jag älskar dig. Har alltid gjort och kommer fortsätta göra det, resten av mitt liv.
 
 
 
 

Back to the gym!

2015-02-01 / 21:52:37
Åkte upp till gymmet. Tänkte köra cardio. Hm.. Alla löpband upptagna - FAIL. Hasar mig mot crosstrainern ( gillar egentligen inte crosstariner ). Väljer ett intervallprogram och börjar köra. Vänta nu. Vad är det för rött jag ser där borta som står och gör marklyft? JULIA. Hej hopp carido, hej LEGDAY! Trots att jag inte hade samma ork efter magsjukan så tog jag ut mig rejält idag. Go hard or go home. Å inte nog med det - tog mig an att träna axlar nu ikväll med, men på hemmaplan. Har ju både vikter, hantlar, pilatesboll etc hemma. Så har man mer att ge, är det ingen idé att hålla tillbaka.

Ikväll sover Ofelia över hos sin mormor. Jag och Alex la en trött Noel runt 19, å sedan dess har det bara varit han och jag. Sambotime bigtime ❤️

RSS 2.0