Mer inspiration!

2015-03-10 / 21:02:45
Hej på er!

Har precis kommit hem efter en grym kväll på gymmet med Linda & Patrick. Vilka energikällor! Alltid kul att träna med folk som delar samma intresse och brinner för samma sak. Fick mer inspiration och bara längtar tills imorgon när jag sätter foten på gymmet igen ❤️ Nu blir det mitt och Alex favvoprogram ( förutom Farmen såklart 🙈 ) - Biggest loser! 


Nya pjucken! 👌

Hämtkaffe

2015-03-05 / 09:10:35
Godmorgon ❤️

Denna morgon bjuder på hämtkaffe när den är som bäst. Vår kaffebryggare gick sönder ( nämner inga namn ) under julhelgerna och vi har inte kommit till skott att köpa någon ny ( eller så kan det bero på att vi är lite oense om vilken bryggare vi ska ha. Vi låter det vara osagt, men jag röstar på mockamaster! ). En till mig och en till sambo som jobbar hemifrån idag. Idag är jag feberfri och halsontet är borta. Jag vågar inte säga för mycket men jag är på bättringsvägen! 


1,5 dygn

2015-03-04 / 22:38:14
Efter att ha sovit till och från i 1,5 dygn kan jag ju inte påstå att jag är speciellt trött nu. Hela dygnsrytmen har blivit lite knäpp dom här dagarna. Men jag känner att det är på rätt väg. Halsontet är borta och febern börjar ge med sig ( tack och lov!! ). Nu känns inte träningen så långt bort trots allt. 

Här lär ju jag sitta halva natten..


Barnen och sambo är friska än så länge och jag hoppas det håller sig där. Noel har hostat och snorat lite i några dagar, men det är inget som verkar störa honom.

Hoppas ni mår bra ❤️

Mitt år

2015-03-02 / 07:27:59
Detta verkar vara mitt år!

NOT.

På dessa två månader har jag lyckats avverka magsjuka ( två gånger att tillägga ), yttre hörselgångsinflamation och nu denna monsterförkyldning. Trodde seriöst att jag hade blivit överkörd av ett tåg igår när jag vaknade och idag är det ännu värre. Ont och tjock i halsen, feber, huvudvärk, snorig och alldeles väck i skallen.

Idag blir det vila vila vila. Dock känner jag sällan hunger när jag är sjuk, men ska försöka få i mig så mycket bra som det bara går idag. 
RSS 2.0