Slut i skallen!

2015-11-24 / 18:55:34
Har precis trillat in efter ett pass på gymmet. Försöker samla kraft att ta mig in i duschen 😂 Har suttit från 8:00 till 15:00 idag och bara pluggat. Tog 10 min för att kasta ihop en lunch. But, thats it. Imorgon börjar jag inte för 12:00, så hinner avverka några timmar i boken i morgon med. Helt slut i skallen..
Mycket tankar

2015-11-15 / 22:09:00
Satt och läste lite gamla inlägg här i bloggen. Den har varit med ett tag och jag har delat en del med er. Ett tag låg jag tom på Blogg.se´s topplista. Men då var extremt engagerad i bloggandet. Det är jag inte alls idag. Men anledningen till att jag har kvar den är just för Mig. Att kunna gå tillbaka och minnas. För er är det antaligen bara text - Men bakom dessa texter finns det så mycket känslor och minnen. Bra och dåliga. Bloggen har varit med om både död, sorg, sjukdomar, kärlek, förlossningar och ren & skär lycka. Och i det stora hela så är det just dom lyckliga minnena som gör att jag vill gå tillbaka och läsa om förr. Å den största anledningen är ju barnen. Det slår mig mer och mer varje dag hur stora dom börjar bli. 7 och 4,5 år. Ofelia "gick på stan" för första gången med sin bästa vän i helgen. Nu är hennes bästa vän (tack och lov) 4 år äldre och hennes mamma var där nere någonstans i minglet, men förstår ni hur stort det är? Jag kommer ihåg första gången jag gick på stan med min bästa vän. Carro. Våra mammor skjutsade ner oss och vi fick oss en varsin slant att shoppa för ( kommer ihåg att jag köpte en filofax. Har ju alltid älskat att skriva och anteckna små notiser ). När vi ville hem sökte vi upp en telefonkiosk och tryckte in "mottagaren betalar", haha! Det kändes ju inte så länge sedan? MEN - Jag börjar närma mig 30, telefonkiosk säger rätt mycket och det var snart 9 år sedan min fina Carolin lämnade detta jordliv. 
 
Det går fort! Jag läser varje dag vänner och bekanta som kräks galla över sina barn som inte sover, som tjatar och gnäller, dom får ingen ensamtid ( som är ett ord jag egentligen hatar! ) etc. Men är det inte lite det man signar upp för när man väljer att skaffa barn? Jag var och är väldigt införstodd med att sömn och "ensamtid" är något man får när barnen är tonåringar samt när dom flyttat hemifrån. Va rädda om dom små! Jag är så otroligt tacksam över Ofelia och Noel. Dom är inte sjuka å jag får ha dom hos mig varje dag. Jag känner både föräldrar som har mist sitt barn samt föräldrar vars barn kämpar i cancer. Det är så hemskt att ord inte räcker till.
 
Jag blir även så varm i kroppen över att kunna läsa om när jag och Alexander träffades. Tänk att mer än 8 år senare sitter vi här, i ett hus i Norrtälje med våra två barn som är som två kopior av oss? På riktigt, vad vore jag utan er? Ni är mitt allt. Jag skulle göra vad som helst för er.
 
Jag är så lyckligt lottad som har en sådan fantastisk, underbar och kärleksfull sambo. Han har visat mig varje dag dom här 8 åren att han älskar mig. Å jag har aldrig någonsin tvekat. Han är min klippa och jag är så otroligt stolt över vad den mannen har åstakommit i sitt liv. När jag går brevid honom är jag stolt. Det finns ingen på den här planeten som kan mäta sig med min karl. Han är fantastisk både på insidan och utsidan. Många säger att fjärilarna i magen lägger sig när man har varit med varandra ett tag. Är det då inte konstigt att när han tex ska hämta upp mig för en lunchdejt, att jag blir lite nervös och får ett sånt där mysigt pirr i magen? :) Jag älskar dig Alexander. Finns ingen som kan få mig att skratta så mycket att tårarna rinner så ofta som du. Så jäkla sjuk. SJUK(t) underbar. 
 
Jag kan ha dåliga dagar jag med. Ingen kan alltid vara på topp, men det finns inte heller några som kan få mig på så bra humör igen som mina tre änglar. Jag är ingenting utan dom. Det är vi fyra mot världen. 
 
Somnar aldrig osams.
Krama om dina barn som ofta du kan och tala om för dom hur mycket du älskar dom. 
Vi har dom bara till låns. 
 
 
 

Jobbhelgen över

2015-11-15 / 19:09:00
Ligger just nu i sängen och njuter av att jobbhelgen är över. Vaknade upp i lördagsmorse toksjuk! Bihållsinflamation, feber etc. Imorse släppte det en aning dock ( ni som har haft bihållsinflamation vet vad jag menar med när jag säger att det har "släppt". Blä ). Men det har varit tungt att jobba.
 
Har precis klickat hem en massor med kläder också. Lite finare och basic. Det är mycket middagar och födelsedagsfiranden framöver, så kan vara lite kul att ha något nytt och snyggt i garderoben kände jag. 
 
Imorgon är jag ledig, så dagen kommer att bestå av plugg så gott det går, då jag har valt att ha min lilla Noel hemma med mig. Har knappt träffat barnen i helgen och Ofelia måste ju gå i skolan så.. Jag får nöja mig med ena.
 
 
 

Matkassen

2015-11-09 / 20:50:21
Heeeeeej! 

Vet ni vad vi testar på denna vecka? ICA's matkasse! Det är så himla kul att testa på nya maträtter - å framför allt när alla dina matvaror redan är nerpackade efter färdiga recept. Varje maträtt tar mellan 30-40 minuter. Hur bra? Å hur mkt tid tjänade vi inte på att bara åka och hämta och slippa handla efter matlistor! Det ska bli så himla kul att laga mat denna vecka. Ett stort plus att det mesta i kassen ( typ allt? ) var ekologisk! 
Vad hände?

2015-11-05 / 10:16:30
Jag har sovit som en gris i natt. Så jäkla trött. Klockan ringde 6 imorse å det kändes som att jag seriöst hade sovit 10 minuter? Det känns som ett skämt. Jag är ledig från jobbet idag men både idag och imorgon består av plugg ( å här ligger jag och bloggar.. ). Jag var tvungen att ta en pause. Men det är likabra att köra på. Om en timme blir det lunch sen åker jag och Noel ut till min mormor och morfar ❤️

Atm.. 
Måndag..

2015-11-02 / 21:52:43
Men oj så trött jag är! "Varför går du inte å lägger dig för?". Mja, för att jag väntar på att sambo ska komma å lägga sig så vi kan titta på The Walking Dead och PH. Men med tanke på att kl redan är 22 så får något utav programmen snällt vänta tills imorgon.. 

Började som sagt denna dag med en PW innan personalmöte & jobb. Hämtade sedan barnen, åkte till gymmet efter middagen å drog mig sedan ut på ännu en pw. Det var min dag i korta drag. Imorgon blir det PW, gym med min krigare Jenny, plugga plugga plugga, hämta barn, vänta in sambo - sen åka och jobba. Gah. Sa jag att jag längtar tills helgen?
Over

2015-11-01 / 20:05:00
Godkväll på er. 
 
 
Har varit ute på över 1h pw med lillebror på kvällskvisten❤️ Nu har jag duschat och tvättat håret och ätit dagens sista mål. Kikar igenom mina youtubekanaler i sängen innan det är dags för att beta av lite serier med mannen min. Imorgon ringer klockan 5:20 så jag hinner med min morgonpw innan personalmötet.
 
 
 
Jobbhelgen är över, wiho! Vi är ett glatt gäng som jobbar helg tillsammans så dom går rätt smärtfritt ändå. Men trots det så finns det inget bättre än en ledig helg med min familj. 
 
 

Materiell lycka

2015-11-01 / 12:40:00


Inga ord behövs 🙌🏼

RSS 2.0