Sömnlöst

2016-12-31 / 00:36:00

Hej du. Tänkte skriva "god kväll", men det är ju natt. Å "God natt" lät konstigt. Ligger i sängen och kan inte sova. Inte pga tankar eller funderingar, utan att jag numera, på våra lediga dagar, får sova till kl 9:00! Barnen börjar bli så stora ❤ Å trots det somnar dom innan 20:30 på kvällarna. Fantastisk. Dock har vi minsta grodan bredvid oss just nu. Han vaknar å gråter och sprakar med benen. Tror den lille har växtvärk..

 
Idag begav sig jag och Ofelia in till Mall of Scandinavia för att möta upp min bror och shoppa lite! Kom hem med DRÖMMEN! En plånbok från Marc Jacobs. Visar den i ett inlägg. Nu ska jag lägga en beställning på TVÅ almanackor. 2017 ska bli ett ordningsamt år för mig. I brist på sömn ser det ut att kunna bli en parfym också.. 
 
Detta är min lilla människa ❤
 
 

Min jul

2016-12-26 / 22:26:00
Jaha, då var den över. Julen. Jag älskar den och julen i all ära, men ack så skönt det är när den är över. Vi firade julafton hemma hos oss som vanligt, med alex´s mormor, mormor & syster samt min bror, min mamma och min mormor & morfar. På juldagen åkte vi ner till min pappa och hans sambo i Norrköping och firade jul där. Två helt fantastiska dagar. Kan verkligen tänka tillbaka och känna mig tacksam över dessa dagar. Dels för alla fina julklappar men också tacksam över att ha så fina människor i min närhet. Min familj. 
 
 
 
Ofelia efter att ha klivit upp från sin fotbad. Å alla dessa julklappar i bakgrunden. Själv fick jag ett par nya hörlurar, ny klocka, pengar, en VIT brandsläckare, presentkort på både Jackie, Room ( mina två absoluta favoritbutiker! ), Kicks och Sephora m.m. Fick även ett presentkort hos min och Alex´s frisör för både slingor, klippning och hårprodukter! SÅ JÄVLA TACKSAM. På riktigt. 
 

Personlig julkula

2016-12-22 / 09:23:09

 "Dan före dan före dopparedan" - Godmorgon! Solen lyser, marken är GRÖN och vi fick sova till 8:50. Fantastisk! ❤ Ja, kanske inte att marken är grön men att vi fick en sovmorgon. Ofelia har ju lov. Feberfri Noel men Ofelia är fortf dubderförlyld. Men dom har några dagar till att krya på sig.


Dessa beställde från fyndiq.se, personliga julkulor. Hur kul? Äntligen!

2016-12-21 / 09:29:00

För några veckor sedan blev vår tvättstuga klar! Vi hade översvämning där i somras när det där fantastiska skyfallet kom. Så nu är grovéntren och tvättstuga totalrenoverade. Återkommer med bilder på grovéntren när vi inrett klart det rumemt. Men såhär ser tvättstugan ut. Innan var det gröna kala väggar och betonggolv.. å mitt i rummet stod en ensam gammal tvättmaskin haha! Vi hade inte börjat med renoveringen där innan det blev översvämning. Tur i oturen kan man säga!

 
 
 
 

Sjukstuga innan jul

2016-12-21 / 07:49:00

Godmorgon ❤ Idag är jag hemma med två sjuka barn. Ena med feber och den andra tokförkyld. Jag har sprängande huvudvärk och hängig jag med, men ska åka och jobba ikväll. Min mamma får stå stand-by då Alex har mkt med sitt jobb den här veckan. Livspusslet ❤ Så dom här dagarna innan jul så får barnen hålla sig hemma. 

Hur firar ni jul? "Flänger ni runt" eller är ni på ett och samma ställe? Vi firar hemma hos oss med våra familjer. Därför känner jag att det är extra viktigt att vi är krya. Sen någon dag i mellandagarna åker vi ner till min pappa & sambo i Norrköping och firar med dom. Så har vi alltid gjort. Skönt att vara hemma ena dagen och lite miljöombyte nästa. Julen är verkligen min favorit högtid. 

 

 
 

Årets (ena) gran

2016-12-19 / 23:40:37

Jag kan inte sova. Jag KAN verkligen inte sova. Har så svårt att finna ro i kroppen ikväll å jag har ingen aning om varför. MEN. I allt funderande så kom jag ju på min kära blogg som jag så hjärtligt lovade att vara aktiv med. Gick SÅDÄR.


Iallafall. Om ca 20 minuter rullar vi in på dag 20. 20 dec. 4 dagar kvar till jul och magsjukorna härjar tammefan hej vilt överallt. Ber till högre makter att vi blir skonade åtminstone vid jul. Å apropå julen tänkte jag visa en utav våra granar i år. Jag och Ofelia har klätt den tillsammans. Vi har en till gran på våningen längst ned där barnen har fått klätt precis hur dom vill. Rättvist ju. 

Ni får ursäkta fönsterna i bakgrunden, vi har precis bytt fönster. 
RSS 2.0