Vab(?)

2016-11-16 / 09:34:00
Godmorgon.
 
Hoppas du mår bra. Idag har jag båda barnen hemma. Ofelia har gjort illa foten och i natt har hon haft riktigt ont, så det har inte blivit mycket sömn för henne och mig. Är helt slut. Jag är hemma tills Alex kommer hem, sen åker jag och jobbar. Vi får köra 50/50 idag. Vi börjar närma oss advent och det är = kaos om du jobbar inom handel å det är svårt att vab´a, om vi nu kan kalla det för vab?  
 
Nu ligger jag nedbäddad i soffan med barnen. Dom tittar på film, å jag tittar på gårdagens Bachelor. Vi var på IKEA igår, så ska försöka resa mig snart och ta tag i lite fix. Vi håller på att renovera tvättstugan, så det är lite skåp som ska skruvas ihop kan man säga. 
 
 
 

Halloweenparty!

2016-11-15 / 13:29:00
Hej du. 
 
Helgen kom - å den försvann! Som alltid. Det är extra trist när man bara är ledig varannan helg. Den söndagsångesten som infinner sig på söndagskvällen är inte nådig. Vilket fall. I lördags var vi iväg på Halloweenfest. Jag var en zombie ( ofc ) och Alex var... kan du gissa? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5årig förlovningsdag!

2016-11-11 / 22:19:00
Idag firar jag och sambo 5 år som förlovade. Tänk vad tiden går fort när man har kul. Jag älskar honom bara mer och mer för varje år. Den här mannen kommer jag gifta mig med och leva resten av mitt liv med. Jag är så stolt över honom som sambo, bästa vän & pappa. Att ha honom gåendes vid min sida gör mig stolt. Han är bäst. Å han är min. Grattis till oss bejbi, fyfan vad vi är bra! 
 
 
 
 

Beroende - Då var vi där igen..

2016-11-11 / 19:58:00

Gah! Jag blir less på mig själv. Jag har gjort mig själv beroende utav nässpray, IGEN. Första gången var när jag var gravid med Ofelia och hade det som kallas för "gravidnästäppa". Jag anade att jag hade problem när jag kände att jag inte kunde LEVA utan min Otrivin menthol. Alltså - jag fick bokstavligen panik när jag inte visste vart jag hade dom. Dom: En i väskan, en bredvid sängen, en i badrummet och en oöppnad i medicinskåpet. Jag hade ju aldrig hört talas om något sånt här förut, så ringde jag ner till vårdcentralen och rådfrågade och hon tyckte jag skulle träffa en läkare. Å det fick jag, en klockren sådan. Han berättade bl.a att vara beroende av nässpray är ett missbruk. Så då skulle jag få gå på "avväjning" i några dagar och blev faktiskt sjukskriven under tiden. Han varnade för huvudvärk, hurmörsvängningar, sömnproblem & dylikt. Blev hemskickad med kortisonspray och efter en vecka var jag symptomfri. 

 

Efter detta har jag blivit beroende 2,3 gånger. 4 nu. Jag har väldigt lätt för att bli beroende. Men eftersom jag har väldigt svår allergi emellan åt är det svårt att skilja på "rinnig & täppt nästa" och "rinnig och täppt näsa" liksom. Men nu slog det mig - "vänta, det var ett bra tag sedan jag var förkyld". Så. Jag tog fram min nasonex och nu är vi igång. Jag får panik när jag blir såhär täppt som man blir när man blivit beroende. Det är så täpt i näsan att det känns som huvudet ska sprängas och ögonen ska ploppa ur samt att det slår lock för öronen när jag sväljer. Jag VÄGRAR leva som jag gjorde under min gravididtet med Ofelia. VÄGRAR. Så idag är jag på avväjning dag 3 och börjar redan känna en betydlig skillnad. 

 

 
 

Friday!

2016-11-11 / 11:00:13
Heje!
 
Äntligen fredag, eller hur? Noel har en kompis här idag, så det är röj här hemma. Själv ligger jag i sängen och lyssnar på "P3 Nyheter dokumentär" om terrordåden i Paris den 11 november. Älskar (!) dokumentärer - både att lyssna och att se på. Älskar ju "P3 dokumentär", så kanske är "P3 Nyheter Dokumentär" ett sidekick, eller om dom har bytt namn. HUR SOM. Så är det den bästa podcasten, enligt mig ;)
 
I eftermiddag när vi har lämnat Noels kompis, ska vi hämta upp Ofelia. Sen ska vi införskaffa oss en present då donnan ska på "kalasdisco" ikväll. Så, det är full rulle. Men välkomnar helgen med öppna armar. 
 
HÄR kan ni också lyssna på dokumentärern om terrordåden i Paris. 

Nya läppstift

2016-11-10 / 14:11:00
Fick hem två läppstift jag beställt! Gerard Cosmetics som är mitt favoritmärke när det kommer till läppstift, gör mig sällan besviken. Här i färgen Rodeo Drive. Väldigt.. "my lips but better"- färg, vilket jag ÄLSKAR. Jag har kanske 10 st sånna liquidlipstick och läppstift från bara Gerard Cosmetics. Den andra färgen ( den vänstra på min hand ) är från Milani, i färgen "Creme nude" tror jag den hette. Älskar dessa typer av färger på läpparna. Varma och jordnära.  
 
 
 

Vinterland

2016-11-09 / 22:05:00

Hej du. Hoppas du mår bra i snöyran. Vilka två dagar vi har haft! Snö, kaos, halt, köer. Men jag kan inte låta bli att älska snön! Det är såå mysigt plus att ungarna ÄLSKAR det. På nedervåningen har vi en öppen spis å där hänger vi väldigt mycket nu i snötider. En stor soffa med filtar och en sprakande brasa. Vi börjar få hög mysfaktor där nere. 

Som sagt, jag älskar snön å självklart har jag redan varit ute och åkt pulka ✌🏼 Jag och Noel var ute i 2,5 timme. Fantastisk kul! Det har blivit lite dålig uppdatering här nu då jag jobbar som jag gör - alltid kväll. Rätt påfrestande får jag lov å erkänna. Men jag älskar mina kollegor så ångesten uppstår oftast strax innan jag åker. Ja ja.. 

 

 

 

 
 
 

Helgen...

2016-11-06 / 21:43:42

Ja. Helgen ja. Den kom och den försvann. Kan tyckas verkas negativt. Men nej. Jag är såå glad att den är över.. FÖR.. att nu är min jobbhelg gjord för denna gång, tjoho! Det har varit något hela helgen. Både innan och efter jobbet. Nu har jag lagt mig och ska försöka sova. Ikväll var vi till minneslunden och tände ljus för bl.a barnens farmor och vänner Carolin, Micke & Jim mfl ❤️


DRÖMspegeln

2016-11-01 / 14:06:00

Hej på dig, denna ruggiga höstdag! Barnen har lov denna vecka och jag har haft turen att få lite ledig. Så idag har vi gosat massor här hemma. Sen åkte vi iväg och testsatt soffor på Mio, hämtade ut paket och köpte lunch. Snälla rara barn blir då en glad & harmonisk mamma ;)

I söndags var jag och Alex ut och åt middag & tittade på bio. Vi hade lite dötid över innan bion, så då passade vi på att gå in på vår favorit butik R.O.O.M / Habitat. Å vad tror ni jag hittar? Spegeln som jag har letat efter, å varit nära på att köpa för 6000kr för 1700kr! Självklart var den slut i butik, men vi bokade och betalade den så om 4 veckor får vi komma och hämta den! ❤️ Känner att den blir pricken över i:et i hallen.

 

 

 

Bild lånad av Google.


RSS 2.0